ANTALYA / ALANYA - Çıplaklı İlkokulu

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA 100 ZEYTİN FİDAN DİKİMİNİ ÖĞRENCİ,VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRDİK.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.Çocuklarımız hep gülsün!

Nis

Okulumuzun 3.sınıf öğrencileri , Sportif Tarama ve Yetenek Taramasına katıldı.

Nis

Genç Kalemler Projesinde Toprak Ege GÜN(2/C),Zehranur ERAKAY(2/B) ve Zeynep KÖLEŞ(2/A) isimli öğrencilerimiz; yazmış oldukları şiirleri ile eserleri yayınlanmaya değer bulunmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

Kütüphaneler Haftası kapsamında düzenlenen "En Çok Kitap Okuyan" öğrencileerimiztespit edilmiş olup, hediyeleri verildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve ŞEhitleri Anma Törenimiz

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz.

Nis

İstiklal Marşı 'nın Kabulü ve Şairi Mehmet Akif ERSOY'u Anma gününde , okulumuz öğrencilerinden İstiklal Marşı'nı ezbere okuyanlara madalya ve belgeleri teslim edildi.

Nis

6 Şubat tarihinde ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından, okulumuzda toplanan yardımlar Gençlik Spor Merkezine iletilmiştir.

Nis

Tutum,Yatırım ve Yerli Malları Haftası kutlamasında öğrencilerimize yerli mallarının ve tutumlu olmanın önemini anlattık.

Nis

TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 'Ü SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Nis

OKULUMUZDAKİ TÜM ÖĞRENCİ,ÖĞRETMEN VE PERSONELİMİZİN KATILIMI İLE DEPREM VE TAHLİYE TATBİKATIMIZ YAPILMIŞ OLUP,OKUL BAHÇESİNDE  GÜVENLE TOPLANARAK TATBİKATIMIZ SONA ERMİŞTİR.

Nis

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 99.YILINI TÜM ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE COŞKUYLA VE GURURLA KUTLADIK.

Nis

Jandarma Komutanlığı Ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine Trafik Güvenliği ve diğer hususular hakkında eğitim verildi.

Ock

EKO OKUL KAPSAMINDA ,OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE DAMLATAŞ MAĞARASI GEZİMİZDEN GÖRÜNTÜLER..

Ock

EKO OKUL PROJESİ GEREĞİ OKULUMUZDA ATIK PİLLERİ TOPLUYOR,DOĞAYI KORUYORUZ.

PROJEMİZDE HEPİNİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ.